Pretraživanje

Roštilj rešetka - gradela

Roštilj rešetka PREMIUM

Roštilj rešetka PREMIUM

FMG d.o.o. : Roštilj rešetka - gradela : Roštilj rešetka PREMIUMRoštilj rešetka PREMIUM

Opis:

Rešetka roštilja PREMIUM je elegantan model rešetke standardnih dimenzija površine za pečenje 60x40 cm.
Rešetka roštilja sa žljebom za mast izrađena je od inox AISI 304 debljine 1,5 mm. Rešetka je izrađena iz jednog komada laserskim rezanjem i savijanjem što joj daje posebnu čvrstoću i jamči vrhunsku kvalitetu korištenja. Može biti opremljena sa bakelitnim temperaturno otpornim ručkama sa vanjske ili gornje strane, a koje služe za nošenje, izvlačenje i dizanje. Također može biti opremljena sa metalnim postoljem sa regulacijom visine ložišta na 2 nivoa.

Dimenzije:

§Vanjske dimenzije rešetke: 425x630 mm

§ Dimenzije radne površine rešetke:: 400x600 mm

§ Debljina inox rešetke: 1,5 mm

§ Žljeb za mast sa padom u jednu stranu. Duljina žljeba  60 cm, širina 2,5 cm

§ Opcija: Bakelitne temperaturno otpornim ručke za nošenje

§ Opcija: Željezno postolje sa regulacijom visine ložišta, sistem na ladice

Kataloški Broj:RG 01
Cijena bez PDV-a:50,00 €

Roštilj rešetka - gradela : Ostali proizvodi

Roštilj rešetka PREMIUM

Roštilj rešetka PREMIUM

Roštilj rešetka PREMIUM

Opis: Rešetka roštilja PREMIUM je elegantan model rešetke standardnih dimenzija površine za pečenje 60x40 cm. Rešetka roštilja sa žljebom za mast izrađena je od inox AISI 304 debljine 1,5 mm. Rešetka je izrađena iz jednog komada laserskim rezanjem i savijanjem što joj daje posebnu čvrstoću i jamči vrhunsku kvalitetu korištenja. Može biti opremljena sa bakelitnim temperaturno otpornim ručkama sa vanjske ili gornje strane, a koje služe za nošenje, izvlačenje i dizanje. Također može biti opremljena sa metalnim postoljem sa regulacijom visine ložišta na 2 nivoa.

Roštilj rešetka - gradela PROFESSIONAL

Roštilj rešetka - gradela PROFESSIONAL

RND 160

Rešetka roštilja za meso od inox prečki debljine 1,5 mm, rešetka roštilja za meso od FE prečki punog željeza 10x10mm a rešetka za ribu od Fe prečki Ø 10,0 mm. Okvir roštilja od Fe cijevi 20 x 20 mm sa žlijebom za mast i Fe ručkama za nošenje. Kompletno zavaren i besprijekorno čvrst. Postolje od Fe željeza sa 3 visine pečenja.

Roštilj rešetka - gradela

Roštilj rešetka - gradela

Roštilj rešetka - gradela

Rešetka roštilja za meso od inox prečki debljine 1,5 mm, a rešetka za ribu Ø 8,0 mm. Okvir roštilja od inox cijevi 20 x 20 mm sa žlijebom za mast i bakelitnim ručkama za nošenje. Kompletno zavaren i besprijekorno čvrst. Postolje od inoxa sa 3 visine pečenja.